Hamarosan megérkezik a Boschert Easy-sharp szerszámköszörű gépünk

Nem “stancolsz” jobban mint én
2018. július 13. péntek
Hogyan készül egy kivágott alkatrész, mindössze egy kézi rajz alapján?
2018. augusztus 3. péntek

Hamarosan megérkezik a Boschert Easy-sharp szerszámköszörű gépünk

Várhatóan augusztus közepén megérkezik a jelenleg folyamatban lévő, több, mint 17 millió forintos beruházásunk újabb tagja, a Boschert Easy-sharp szerszámköszörű gépünk is.

A korábban megvásárolt Boschert stancoló gép projektünket fejlesztjük tovább, így most egy szerszámköszörű gépet, valamint a tervezésekhez elengedhetetlen Metalix cncKad alkatrész tervező és rajzoló szoftvert szereztük be.

Korábban már megérkezett a Metalix cncKad alkatrész tervező és rajzoló CAD-CAM szoftver, amelynek a beszerzése számunkra egy újabb mérföldkő volt.

A szerszámköszörűvel – mely kifejezetten a stancoló gépek szerszámainak élezésére és javítására készült, de más szerszámok javítására is lehetőséget nyújt, a kivágó szerszámok kopása és esetleges kicsorbulása esetén azonnali segítséget nyújt a termelés számára, hogy néhány perces köszörülés után a szerszámot újra a gépbe tudjuk fogni. Ezzel napokat, heteket takaríthatunk meg azáltal, hogy nem kell más cégekhez, esetleg külföldre küldeni a javítandó kivágó elemeket. Az ezzel járó költségek és a kiesett gépidő vesztesége hatalmas.

Kapcsolat