Miért a rozsdamentes?

Ön melyiket választaná, ha fel szeretné újítani fém felületeit?

ATInox_acelfestes
ATInox_inox_torles

Amennyiben az utóbbi választja, nincs más teendője, csak az, hogy korlátot, kerítést rozsdásodó acél helyett rozsdamentes acélból készíttessen!

További információkat szeretne megtudni a rozsdamentes termékek előnyeiről?

Olvassa el szakcikkünket az Ezermester folyóirat weboldalán:

Elolvasom

1-2 gondolatot engedjen meg a rozsdamentes anyag “érdekében”:

Először is…
Sokféle szempont van, amiért szeretjük az inox anyagot. De a legfontosabb, ami a nevében is benne van: rozsdamentes! Tehát ellenáll a környezet okozta igénybevételnek, nem rozsdásodik. Megmunkálása is nagyobb kihívás. Több és speciálisabb szakértelmet igényel. Ennél fogva egy szépen elkészített rozsdamentes kész termék nagyobb elégedettséget ad. Az esztétikai élményről nem is beszélve…

Másodjára:
A következő igazán az első szempont következménye, miszerint ha nem rozsdásodik, akkor festeni sem kell! Míg az acélkorlátokon és minden szénacél terméken egy idő után megkopik a festék, majd elindul a korrózió, iszonyú munkaigényes, hogy újból esztétikus legyen és megóvjuk a későbbi rozsdától is. Ma már elérhető többféle felületkezelő anyag ahhoz, hogy a rozsdamentes vagy saválló felületünk mindig olyan legyen, mint újkorában.

Harmadik:
Sokan elsőnek említik az esztétikai megjelenést. Az inox felület semmihez sem hasonlítható. Akár a tükörfényes, polírozott, akár a csiszoltat választja. mint az előző bekezdésben írtuk, a felülethez és az igénybevételhez igazodva tudunk megoldást nyújtani a tisztításra, karban tartásra.

Van negyedik is…
A mostanában divatos minimál lakberendezési stílushoz leginkább ez a felület illik. Legyen az korlát, vagy akár falburkolat. Szintén ennek az irányzatnak a sajátossága a szögletesség. Ehhez illenek a rozsdamentes zártszelvényből, lapos acélból, profilokból gyártott korlátok, kapuk.

És végül, de nem utolsósorban:
Ha megfelelő módon és eszközökkel tartjuk karban, a takarítás, tisztán tartás is gyerekjáték.

Elérhetőségek

További kérdései vannak?
Keressen minket elérhetőségeinken, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Kapcsolat