Miért válassza a rozsdamentes bortartályt? 2. rész

Miért válassza a rozsdamentes bortartályt? 1. rész
2018. szeptember 20. csütörtök
Ez penge – Élelmezésvezetőknek szóló különleges ajánlat
2018. szeptember 25. kedd

Miért válassza a rozsdamentes bortartályt? 2. rész

Cikksorozatunk első részében a rozsdamentes bortartályok előnyeit és az azokban lévő lehetőségeket osztottuk meg, most pedig a második részben folytatjuk, hogy miért is lehet nagyszerű döntés rozsdamentes tartályban tárolni a bort. Az első részt ide kattintva tudja elolvasni.

Fontos megjegyezni, hogy a rozsdamentes tartályokban a legcélszerűbb a friss, gyümölcsös, illatos borokat tárolni, hiszen ezek a jegyek mind megőrződnek és a bor semmit sem veszít a minőségéből.

 

A rozsdamentes bortartályok mellett szól az is, hogy sokkal könnyebben tisztítható, míg a fahordókat többlépcsős módszerrel kell tisztán tartani, ráadásul a tárolásuk is macerásabb.

De amiért igazán kedvelik a borászok a rozsdamentes típusokat, az az a tulajdonság, hogy a rozsdamentes tartályok hűthetőek akár belső hűtőpanel, akár külső hűtőpalást segítségével, így stabilan tudják tartani az erjedést.

Minden forgalmazott tartályunk magasfényű rozsdamentes acélból készül és tartozik hozzá egy úgynevezett úszófedél. Az oldalán elhelyezett csapok lehetővé teszik a tárolt folyadék könnyű leeresztését. Rozsdamentes acélból készült bortároló tartályok kis mérettől – ipari méretig kaphatóak.

Tekintse meg az árlistánkat és válogasson az úszófedeles, vagy a tömlőzáras rozsdamentes bortartályaink között (kattintson a képre):

 

 

 

Kapcsolat