Miért jó nálunk dolgozni? Milyen munkahely vagyunk? Miért szeretnek bejárni a kollégák? Most videóban mondjunk el.

Ha cégünkről szeretne megtudni információkat

Vállalkozásunk története a kezdetektől...

2004. márciusában indítottuk tevékenységünket, melynek fő célja, hogy Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, majd az ország meghatározó rozsdamentes bútor gyártó cége legyünk. A pozitív visszajelzések és a visszatérő vásárlóink számának gyarapodása azt mutatja, hogy jó úton járunk. Ezt odaadó munkával, kitartással és a vevők maximális kiszolgálásával érjük el. Kiemelten figyelünk rá, hogy hibáinkból tanuljunk és ezeket előnyünkre fordítsuk. Ha kíváncsi rá, mások mit mondanak rólunk, kattintson ide: Mások ezt mondták rólunk

Önerős beruházásunk eredményeként 2011. év elején használatba vettük új gyártócsarnokunkat és szociális helyiségeinket. Továbbá az alapanyag raktározásához is megfelelő körülményeket teremtettünk.

atinox_megyaszo_muhely_2
atinox_megyaszo_muhely_1

2009-ben pályázatot adtunk be gépbeszerzésre és telephelyfejlesztésre, melynek pozitív elbírálását 2011 májusában kaptuk meg.
Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében nyújtott támogatás összege: 20 646 480Ft (74 281 €)

 
atinox_palyazat
 

A projekt megvalósítását azonnal meg is kezdtük. Első ütemben 4 db gépet vásároltunk:

atinox_elhajlito
atinox_lemezollo
atinox_tuskes_csohajlito
atinox_idomhajlito

Gépeinkről, termelőberendezéseinkről a következő oldalon bővebb információt talál: Gépparkunk

A második ütemben, 2012 őszén valósítottuk meg telephelyünk útburkolatának és parkolók kiépítését kb. 400 m2-en.

A fentieken kívül folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobb minőségben és rövidebb határidőkkel tudjuk vevőinket kiszolgálni. Elengedhetetlen, hogy a piac változásait figyelemmel tartsuk és azonnal reagálni tudjunk rá. Ehhez szükséges a szellemi és fizikai munkaerő ill. a vezetőség folyamatos képzése, oktatása és motiválása. Ezt részben cégen belül, részben külső segítséggel oldjuk meg. Társaságunknál fontos a jó munkamorál, ezt kellemes környezettel és baráti hangnemmel érjük el.

Tevékenységeinket a FŐOLDAL-ról érheti el!

Olvassa el, mit mondanak rólunk vevőink!

Ha érdemesnek találja, hogy együtt dolgozzunk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségek
Kapcsolat